(VIDEO) Kako da napravite uspešnu kompaniju? Obratite pažnju na komunikaciju sa zaposlenima. Ovo su saveti stručnjaka za ljudske resurse

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Kako da napravite uspešnu kompaniju? Obratite pažnju na komunikaciju sa zaposlenima. Ovo su saveti stručnjaka za ljudske resurse

Komunikacija sa zaposlenima mora da bude podržana novim tehnologijama, izjavio je Srećko Miodragović, savetnik predsednika kompanije Comtrade.

- Ako koristite socijalne mreže na pravi način dobre vesti će brzo da se šire - poručio je Miodragović na današnjem skupu HR profesionalaca.

Foto: Uglješa Rašević

On smatra da je pravo zaposlenih da znaju "kuda plovi brod", odnosno da zaposleni treba da budu upućeni u to kakve se odluke donose i delom da učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u njihovom donošenju. Prema njegovim rečima nove tehnologije jednako su važne za uspešnu saradnju unutar kompanije kao i neposredna komunikacija.

Foto: Uglješa Rašević

U vreme masovne komunikacije putem socijalnih mreža među zaposlenima nema više tajni. Kako je rekla Jelena Šibar, Izvršna direktorka HR-a Societe Generale Srbija, posao ljudskih resursa pored ostalog je i da upravlja mišljenjima zaposlenih. Kompaniji koja svoje zaposlene tretira na pravi način novi mediji nisu prepreka i opasnost nego nova mogućnost.

Foto: Uglješa Rašević

Kako kaže veoma je bitno da poruka koju zaposleni dobija od poslodavca bude jasna, tačna i da ne ostavlja mogućnosti za slobodno tumačenje u kolektivu. Kako je zaključeno na skupu samo kompanija koja uspešno komunicira sa svojim zaposlenima ima mogućnost da napreduje.

Foto: Uglješa Rašević

Još videa iz naše produkcije pogledajte na sledećim linkovima:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.