VEOMA VAŽNA MISIJA IZVAN SUKOBA Ima li kraja krizi? Vlada Venecuele i opozicija poslali izaslanike u Norvešku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEOMA VAŽNA MISIJA IZVAN SUKOBA Ima li kraja krizi? Vlada Venecuele i opozicija poslali izaslanike u Norvešku!

Vlada i opozicija Venecuele poslali su izaslanike u Norvešku na razgovore o okončanju krize u toj južnoameričkoj zemlji.

Visoki članovi obe strane biće uključeni u rasprave u Oslu, izjavili su članovi Kongresa koji je pod kontrolom opozicije, a koji su govorili pod uslovom da ostanu anonimni zbog osetljivosti razgovora. Delegacije dva suprotna tabora dobile su odvojene pozive od grupe Norvežana, rekao je jedan zvaničnik, preneo je AP.

Predstavnici uključuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministra za informacije Horhea Rodrigesa na strani vlade i Stalina Gonsalesa, vodećeg člana Narodne skupštine s druge strane, kažu zvaničnici.

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro nije direktno pominjao razgovore tokom izlaganja na televiziji, ali je rekao da je Rodrigez u "veoma važnoj" misiji izvan Venecuele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.