VELEOBRT, POLICIJA SPREMA HAPŠENJE! Kamera GSP autobusa snimila UBICU JELENE MARJANOVIĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEOBRT, POLICIJA SPREMA HAPŠENJE! Kamera GSP autobusa snimila UBICU JELENE MARJANOVIĆ!

Policija iznenada dobila novi trag u istrazi ubistva pevačice Granda

Policija je istragu ubistva Jelen Marjanović usmerila ka misterioznom biciklisti koji je 2. aprila 2016, u vreme kada je stradala nesrećna pevačica, viđen na nasipu Crvenka u Borči.

NAKON PRIČE DA JE U VEZI SA JECINOM KOLEGINICOM OGLASIO SE ZORAN: Njegove reči su ZAPREPASTILE sve

Sumnja se da je biciklista koga je na dan ubistva snimila kamera GSP autobusa ili ubica ili pomagač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ubistvu pevačice.

- Kamera iz autobusa GSP snimila je čoveka na biciklu koji je u vreme ubistva prošao nasipom. Snimak je bio loše rezolucije, pa je trebalo vremena da se "očisti". On je na sebi imao plavičasto-sivkastu odeću i kapuljaču, a sada se bolje može videti građa te osobe što omogućava upoređivanje sa osumnjičenima - tvrdi izvor blizak istrazi.

Policija prema tvrdnji izvora već ima trag ko bi mogao da bude ubica pošto su veštaci analizirali visinu, oblik tela, obim građe i pokrete. Prema tvrdnji lista Kurir istraga bi ponovo mogla da bude usmerena i ka porodici ubijene pevačice.

- Ne isključuje se mogućnost da je biciklista pomogao u bacanju Jeleninog tela u kanal. Policija je od ranije uzela snimke s kamera u blizini nasipa, jedan je sa jedne porodične kuće, drugi sa prodavnice, a sada se ima i snimak iz autobusa. Ako se otkrije ko je biciklista, to bi mogao da bude krunski dokaz - zaključuje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Marjanović se oglasio o navodima da je biciklista s nasipa smrti neko iz familije!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 20:03

Misteriozni biciklista kog su sigurnosne kamere snimile na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. godine, u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović (33), po konstituciji odgovara jednom muškom članu porodice Marjanović...Prema rečima izvora jednog beogradskog medija, policija je uspela da izoštri...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.