Umrla posle 30 sati rada bez pauze: Preterivala sa energetskim pićima da bi ostala budna

Izvor: Blic, 18.Dec.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla posle 30 sati rada bez pauze: Preterivala sa energetskim pićima da bi ostala budna

Mita Diran iz Džakarte umrla je 15. decembra, neposredno pošto je na svom profilu na Tviteru napisala da radi 30 sati bez pauze. Kolege su je opisale kao vedru i talentovanu devojku posvećenu poslu

Kopirajterka za koju kolege kažu da je bila izuzetno nadarena i posvećena poslu verovatno je preminula od preterane konzumacije energetskih pića, koja su joj pomagala da ostane budna u toku dugih radnih sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Tviter profil preminule 24-godišnjakinje svedoči o tome da dani poput tog za nju nisu novina i da joj se i ranije dešavalo da radi do kasno u noć, o čemu je često pisala.

30 hours of working and still going strooong.

— Mita Diran (@mitdoq) December 14, 2013

Home before midnight after three long, exhausting weeks. MISSION ACCOMPLISHED.

— Mita Diran (@mitdoq) November 18, 2013

Sweetest sleep I've had in a long time. It's a shame I'm supposed to wake up uh, ONE HOUR earlier. Slept through 3 phone calls and 3 alarms!

— Mita Diran (@mitdoq) November 15, 2013

Diran je radila za marketinšku agenciju “Young & Rubicam“, koja je svoje zaposlene o njenoj smrti obavestila putem Fejsbuka i svima dala slobodan dan da “u tišini odaju počast svojoj sestri“.

Umor i energetska pića krivi za smrt mlade kopirajterke

Post by Y&R Indonesia.

Majka mlade kopirajterke za smrt ćerke krivi hronični umor prouzrokovan stalnim prekomernim radom, ali i energetsko piće “kratingdeng“, slično red bulu, koje je Diran često uzimala u velikim količinama, kako bi uspela da ostane budna.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBIO JU JE POSAO: Radila 30 sati bez prestanka, pa preminula!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2013

Mlada Indonežanka Mita Duran (24), koja je radila za jednu marketinšku agenciju, umrla je pošto je u kontinuitetu radila prekovremeno. Ona je ostajala budna zahvaljujući energetskim pićima

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.