Ukrali 950.000 dinara pa ih spiskali na garderobu

Izvor: Blic, 13.Maj.2013, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali 950.000 dinara pa ih "spiskali" na garderobu

Štićenici Zavoda za vaspitavanje dece i omladine iz NIša Uka V. (17) iz Novog Beograda, Marko K. (19) iz Kragujevca i Saša Š. (18) iz Žitorađe uhapšeni su zbog sumnje da su 12.maja oko jedan čas iza ponoći obili menjačnicu “Almanah” na Trgu Kralja Milana u centru Niša iz koje su ukrali oko 950.000 dinara.

U obijanju i krađi, kako se sumnja, učestvovali su i maloletna M.J. (14) i maloletni N.L. (15), štićenici Doma za maloletnike u Knjaževcu, za kojma policja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još uvek traga.

Policija je saopštila da kod uhapšenih nije pronađen novac, jer su ga odmah potrošili na kupovinu garderobe. Pretpostavlja se, međutim, das u deo novca dobili su i maloletnici koji se još uvek nalaze u bekstvu.

- U trafiku se ušunjala maloletna M.J. koja je uspela da se provuče kroz prostor od svega 20 centimetara između rešetke i izloga menjačnice. Ona je uspela da otvori stakleni šalter i da se provuče kroz mali otvor i uđe u menjačnicu. Neverovatni ulazak u menjačnicu snimile su sigurnosne kamere - kaže za "Blic" izvor blizak istrazi.

Maloletnica je izašla iz trafike dok je ostatak ekipe čuvao stražu, ali po izlasku nije uspela da izvuče kesu sa novcem, zbog čega je morala ponovo da izvede celu “gimnastiku” sa ulaskom u trafiku. Pošto je izašla sa parama, svi su pobegli, ali ih je niška policija identifikovala intenzivnim radom na terenu.

Uka V. je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor do 30 dana a Marku K. i Saši Š. doneto je rešenje o zadržavanju do 48 sati u prostorijama policije. Oni će po isteku mere zadržavanja biti privedeni istražnom sudiji.

Policija intenzivno traga za maloletnicima M.J i N.L.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za maloletnicima koji su obili trafiku u centru grada

Izvor: juGmedia, 14.Maj.2013, 00:16

NIŠ – Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa niška policija uhapsila je Uku V. (23) iz Novog Beograda, Marka K.(21) iz Kragujevca, i Sašu Š. (22) iz Žitorađe...Sumnja se da Uka, Marko, Saša, maloletni M.J. (14) i N.L. (13) koji su u bekstvu, 12.maja, oko 01,00 časova, u Nišu...

Nastavak na juGmedia...

Maloletnici ukrali 950.000 dinara

Izvor: OkRadio.rs, 14.Maj.2013

Policija je identifikovala i uhapsila Uku V. (17) iz Novog Beograda, Marka K.(19) iz Kragujevca, i Sašu Š. (18) iz Žitorađe zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa. Sumnja se da Uka, Marko, Saša, maloletna M.J. (14) i maloletni N.L. (15) 12.maja, oko 1h, u Nišu na Trgu Kralja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Ukrali 950.000 dinara iz menačnice pa ih "spiskali" na garderobu

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Maj.2013

Štićenici Zavoda za vaspitavanje dece i omladine iz NIša Uka V. (17) iz Novog Beograda, Marko K. (19) iz Kragujevca i Saša Š. (18) iz Žitorađe uhapšeni su zbog sumnje da su 12.maja oko jedan čas iza ponoći obili menjačnicu “Almanah” na Trgu Kralja Milana u centru Niša iz koje su ukrali..

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.