Policija traga za maloletnicima koji su obili trafiku u centru grada

Izvor: juGmedia, 14.Maj.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za maloletnicima koji su obili trafiku u centru grada

NIŠ – Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa niška policija uhapsila je Uku V. (23) iz Novog Beograda, Marka K.(21) iz Kragujevca, i Sašu Š. (22) iz Žitorađe.

Sumnja se da Uka, Marko, Saša, maloletni M.J. (14) i N.L. (13) koji su u bekstvu, 12.maja, oko 01,00 časova, u Nišu u ulici Trg Kralja Milana obili menjačnicu „Almanah“ i iz nje oduzeli strani i domaći novac u iznosu od oko 950.000 dinara.

Osumnjičenima Marku K. i Saši Š. doneto je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rešenje o zadržavanju do 48 sati a Uka V. je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Rad na pronalasku maloletne M.J i maloletnog N.L. se nastavlja. Novac koji su osumnjičeni oduzeli potrošili su na kupovinu garderobe.

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni Marko K. i Saša Š. će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.