Uhapšeni maloletnici u Novom Sadu, pretili da će poneti oružje u školu

Izvor: Beta, 06.Maj.2023, 13:18

Uhapšeni maloletnici u Novom Sadu, pretili da će poneti oružje u školu

Policija je u Novom Sadu uhapsila trojicu maloletnika, uzrasta 15 i 16 godina, jer su na društvenim mrežama objavljivali preteće poruke i fotografije oružja koje će navodno poneti u školu, saopšteno je danas.Uhapšeni maloletnici su iz Novog Sada, Beočina i Temerina a pretresom stana jednog od njih, policija je našla repliku automatske puške.Osumnjičeni su za ugrožavanje sigurnosti i izazivanje panike i nereda i privedeni su nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu koji im je odredio pritvor.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena trojica maloletnika koji su pretili da će oružje poneti u školu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Maj.2023

NOVI SAD –  Policija u Novom Sadu uhapsila je trojicu maloletnika, uzrasta 15 i 16 godina, zbog sumnje da su učinili krivična dela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje panike i nereda. Sumnja se da su ova trojica učenika jedne novosadske srednje škole, na društvenim mrežama, objavljivala preteće...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.