Izvor: Radio 021, 06.Maj.2023, 10:28

Maloletnici uhapšeni Novom Sadu: Pretili uz fotografije oružja, nađena replika automatske puške

Trojica maloletnika, uzrasta 15 i 16 godina uhapšeni su u Novom Sadu zbog sumnje da su učinili krivična dela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje panike i nereda.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određen pritvor od 30 dana trojici maloletnika iz Novog Sada zbog pretećih poruka i fotografija oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2023

Trojici maloletnika iz Novog Sada koji pohađaju prvu godinu Srednje mašinske škole u Novom Sadu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti i krivično delo izazivanje panike i nereda dežurni sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu Slobodanka Gutović,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

OBJAVLJIVALI PRETNJE UZ SLIKE NOŽA I REPLIKE PUŠKE Uhapšeni maloletnici zbog izazivanja panike, određen im pritvor

Izvor: Blic, 06.Maj.2023

Trojici maloletnika iz Novog Sada koji pohađaju prvu godinu Srednje Mašinske škole u Novom Sadu određen je pritvor zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti i krivicno delo izazivanje panike i nereda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.