Uhapšen vozač koji je udario pešaka u Ečki, pa POBEGAO s lica mesta

Izvor: Telegraf.rs, 04.Nov.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač koji je udario pešaka u Ečki, pa POBEGAO s lica mesta

Vozač Nj. Š. (45) iz okoline Zrenjanina koji je sinoć usmrtio pešaka i pobegao sa mesta nesreće, uhapšen je danas brzom intervencijom policije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu identifikovali su i uhapsili vozača automobila osumnjičenog da je sinoć, sat posle ponoći, automobilom naleteo na pedesetšestogodišnjeg pešaka nakon čega je napustio lice mesta. Pešak je preminuo u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice.

Zbog postojanja osnova >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sumnje da je počinio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i sprečavanje i ometanje dokazivanja, vozaču Nj. Š. (45) iz okoline Zrenjanina, po odobrenju osnovnog javnog tužioca određeno je zadržavanje do 48 sati.

Uviđaj na mestu događaja obavili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i policija.

(D.Starčević)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRZA AKCIJA POLICIJE: Pronađena insignija ukradena na Vračaru, osumnjičeni uhapšen

Izvor: Kurir, 05.Nov.2016, 11:59

...Z Đ se sumnjiči, da je zajedno s jošš jednom osobom, za kojom policija traga, u ulici Sime Igumanova na Vračaru ukrao automobil "opel insignia"“, a da su potom zajedno pobegli..Policija je ubrzo uhapsila ZĐ i pronašla ukradeno vozilo, a za drugim osumnjičenim raspisala potragu Osumnjičeni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.