Lider Dveri za tragediju na Vračaru okrivio zapadne vrednosti FOTO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 13:04

Lider Dveri za tragediju na Vračaru okrivio zapadne vrednosti FOTO

Lider Dveri Boško Obradović, za današnju tragediju u osnovnoj školi na Vračaru, u kojoj je učenik ubio osmoro dece i čuvara, okrivio zapadne vrednosti.

Podsetimo, u OŠ "Vladislav Ribnikar" koja se nalazi na Vračaru, učenik sedmog razreda K.K. uneo je pištolj i pet punih šaržera i počeo je da puca na času istorije. Ubijeno je osam đaka i čuvar škole, dok se konačan broj povređenih ne zna pouzdano. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Povodom ovog tragičnog događaja oglasio se veliki broj zvaničnika i javnih ličnosti, a među njima i lider Dveri Boško Obradović, koji je na društvenoj mreži Tviter za ovu tragediju okrivio zapadne vrednosti.

"Država Srbija je danas prepukla! Tražili smo zapadne vrednosti u Srbiji - došle su! Dozvolili smo rijaliti nasilje u medijima - prelilo se na čitavo društvo! Pričamo o posledicama umesto o uzroku! Deca su nam ubijena - mi smo krivi! Da se više ne lažemo! Ovde mora sve da se menja!", napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRADOVIĆ BEZ GRANICA USRED OGROMNE TRAGEDIJE: Lider Dveri krivi zapadne vrednosti za masakr na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Boško Obradović, lider Dveri, za sve to krivi zapadne vrednosti, pa mnogi postavljaju pitanje ima li Obradović granice...Srbija je ove srede zavijena u crno, budući da je učenik učenik (14) izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", te je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"MOLIM VAS, POMAGAJTE, NEKO JE UŠAO S PIŠTOLJEM" Uznemirujući snimak masakra u školi na Vračaru: Deca na času nisu bila svesna šta se dešava, neki su se smejali na prve pucnje, a onda je POČEO PAKAO

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Objavljen je uznemirujući snimak pucnjave u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u kojoj je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović ubio osmoro svojih školskih drugova i čuvara škole.

Nastavak na Blic...

UČENIK IZ OBRENOVCA VITLAO PIŠTOLJEM U ŠKOLI! Nakon minuta ćutanja izvadio plastični pištolj, odmah odveden u policiju

Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 10:04

Samo dan nakon tragičnog događaja u OŠ "Vladislav Ribnikar", učenik jedne škole u Obrenovcu, napravio je incident odmah nakon minuta ćutanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.