Ugašen požar u Kolubari

Izvor: RTS, 12.Okt.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u Kolubari

Požar koji je rano jutros izbio na površinskom kopu Rudarskog basena "Kolubara" ugašen. Nema nastradalih.

Rano jutros izbio je požar u postrojenju za drobljenje uglja Rudarskog basena "Kolubara". Oko sedam sati ujutro požar je ugušen, a izgoreo je deo postrojenja za drobljenje uglja, saznaje RTS.

U požaru nema nastradalih, a jedna osoba je lakše povređena.

U postrojenju za drobljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sitnio se ugalj za snabdevanje termoelektrana i široku potrošnju.

Posledice požara neće uticati na snabdevanje strujom niti na snabdevanje tržišta ugljem. Postrojenje će biti sanirano za 10-15 dana, kada će biti normalizovana isporuka uglja kupcima.

U gašenju požara učestvovalo je 10 vozila i 30 vatrogasaca. Uviđaj i procena štete su u toku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Izgoreo restoran u Užicu

Izvor: RTS, 13.Okt.2012, 11:13

U požaru koji je rano jutros izbio u bivšem hotelu Turist u Užicu izgoreo restoran. Lakše povređen jedan vatrogasac...Restoran bivšeg hotela Turist u Užicu izgoreo je jutros u požaru. Odmah po dojavi, jutros oko pet sati, 10 vatrogasaca sa troja kola lokalizovali su vatru...Požar se nije proširio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.