Požar u Kolubari

Izvor: RTS, 12.Okt.2012, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Kolubari

Ugašen požar koji je rano jutros izbio u postrojenju za drobljenje uglja Rudarskog basena "Kolubara", saznaje RTS. Nema nastradalih.

Požar koji je rano jutros izbio na površinskom kopu Rudarskog basena "Kolubara" ugašen je oko sedam sati. Potpuno je izgorelo postrojenje za drobljenje uglja, saznaje RTS.

U požaru nema nastradalih, a jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osoba je lakše povređena.

U postrojenju koje je izgorelo sitnio se ugalj za snabdevanje termoelektrana i široku potrošnju.

Posledice požara neće uticati na snabdevanje strujom niti na snabdevanje trežišta ugljem. Postrojenje će biti sanirano za 10-15 dana, kada će biti normalizovana isporuka uglja kupcima.

U gašenju požara učestvovalo je 10 vozila i 30 vatrogasaca. Uviđaj i procena štete su u toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u Kolubari

Izvor: RTS, 12.Okt.2012

Požar koji je rano jutros izbio na površinskom kopu Rudarskog basena "Kolubara" ugašen. Nema nastradalih. ..Rano jutros izbio je požar u postrojenju za drobljenje uglja Rudarskog basena "Kolubara". Oko sedam sati ujutro požar je ugušen, a izgoreo je deo postrojenja za drobljenje uglja, saznaje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.