(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DRAMA U FRANKFURTU: Policajac uperio pištolj u naoružanog čoveka koji leži na podu, stiglo pojačanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 21:07

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DRAMA U FRANKFURTU: Policajac uperio pištolj u naoružanog čoveka koji leži na podu, stiglo pojačanje!

Prema pisanju svetskih medija, u toku je akcija policije

Aerodrom u Frankfurtu evakuisan je večeras usled "uzbune zbog pištolja", javljaju svetski mediji.

Aerodrom je na zvaničnom Tviter nalogu saopštio da su blokirani delovi Terminala 1 i da su apelovali na putnike da se pridržavaju uputstva obezbeđenja i policije. Kako prenosi agencija "Sputnik Int.", u toku je policijska akcija.

Frankfurt Airport pic.twitter.com/N4FL2WL9o8
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— Scarface 🥇 (@Scarfac07595271) January 16, 2021

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako policajac ili pripadnik obezbeđenja sa aerodroma upire pištolj u osobu koji leži na podu hola aerodroma. Potom se tu pojavljuje još nekoliko policajaca koji stižu kao pojačanje.

@EmiratesSupport there is a mass evacuation at frankfurt Airport because of a gun threat. What does this mean for travelers? Will flights be delayed? Refunded? Will travelers get a hotel overnight? I was planning to fly to Dubai at 8:30 pic.twitter.com/ksp3QyWgox

— Cassandra Beyer (@cassi_xo_) January 16, 2021

Vlasti su potvrdile da je u toku policijska akcija, ali nije jasno šta je dovelo do haosa na aerodromu. Prema navodima jednog nemačkog novinara, dve osobe koje su ostavile kofer bez nadzora su zadržane u pritvoru.

Kao posledica ovih dešavanja moglo bi da dođe do odlaganja nekih letova. Putnicima je rečeno da unapred provere status leta pre dolaska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.