Naložena masovna evakuacija sa frankfurtskog aerodroma: Pretnja vatrenim oružjem, akcija policije u toku VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 20:34

Naložena masovna evakuacija sa frankfurtskog aerodroma: Pretnja vatrenim oružjem, akcija policije u toku VIDEO

Zbog navodne pretnje vatrenim oružjem, policija je naložila evakuacija svih prisutnih na aerodromu u Frankfurtu.

Nekoliko sektora aerodroma zatvoreno je zbog akcije policije koja je zamolila građane da ne dele snimke ovog događaja po društvenim mrežama.

Na jednom video snimku vidi se policajac kako upire pištolj u osobu na zemlji.

Nije jasno šta je dovelo do haosa na aerodromu. Prema navodima jednog nemačkog novinara, dve osobe koje su ostavile kofer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez nadzora su zadržane u pritvoru.

Kao posledica ovih dešavanja moglo bi da dođe do odlaganja nekih letova. Putnicima je rečeno da unapred provere status leta pre dolaska.

U međuvremenu se oglasila frankfurtska policija koja je izvestila o okončanju akcije na aerodromu.

Policija je ispitala sumnjivi, napušteni prtljag za koji se ispostavilo da je bezopasan.

Kako prenose lokalni mediji, dve osobe koje se dovode u vezu sa tim prtljagom su uhapšene dok je potera za trećom u toku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evakuacija na aerodromu u Frankfurtu zbog oružane pretnje

Izvor: RTS, 16.Jan.2021

Delovi aerodroma u Frankfurtu evakuisani su zbog pretnje oružjem, prenosi RT. . Policijska akcija je u toku, ali još uvek nije poznato šta je tačno izazvalo pometnju na aerodromu...Masovna evakuacija sprovedena je na terminalu broj jedan. Policija je upozorila putnike...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.