(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Bolsonaro izazvao polemiku: Predsednik Brazila podelio snimak uriniranja čoveku na glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Bolsonaro izazvao polemiku: Predsednik Brazila podelio snimak uriniranja čoveku na glavu

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro izazvao je polemiku na Twitteru pošto je, kritikujući karneval, objavio sporni video snimak sa tog dešavanja na kojem se vidi muškarac koji urinira na bini drugoj osobi po glavi.

Video snimak od 40 sekundi pogledalo je 2,43 miliona ljudi.

Na snimku se vide trojica muškaraca koji igraju na krovu jednog taksi vozila.

Não me sinto confortável em mostrar, mas temos que expor a verdade para a população ter conhecimento >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << e sempre tomar suas prioridades. É isto que tem virado muitos blocos de rua no carnaval brasileiro. Comentem e tirem suas conslusões: pic.twitter.com/u0qbPu9sie

— Jair M. Bolsonaro (@jairbolsonaro) March 5, 2019

Jedan od njih je u sadomazohističkoj odeći sa golom zadnjicom, dok drugi urinira na glavu trećeg koji se saginje i pravi pokrete kao da pere kosu.

- Zaista mi je neprijatno da ovo pokazujem, ali istina mora da se pokaže kako bi stanovništvo bilo svesno šta se dešava i neka sami izvuku zaključak - napisao je Bolsonaro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednik Brazila kritikovao karneval i objavio sporni video snimak (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2019

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro izazvao je polemiku na Tviteru pošto je, kritikujući karneval, objavio sporni video snimak sa tog dešavanja na kojem se vidi muškarac koji urinira nasred ulice Brazilski predsednik Žair Bolsonaro izazvao je polemiku na Tviteru pošto je,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.