UŽIVO: BRAZIL - NEMAČKA 0:5 (30. minut)! Panceri demoliraju karioke

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: BRAZIL - NEMAČKA 0:5 (30. minut)! "Panceri" demoliraju "karioke"

Golovima Tomasa Milera, Miroslava Klosea, Tonija Krosa (2) i Kedire, Nemačka vodi 5:0 protiv Brazila u prvom polufinalnom paru SP. "Karioke" na kolenima, Nemci se igraju sa slabašnim domaćinima.

Slavlje "pancera" posle gola Milera

 

Umesto suspendovang Tijaga Silve na terenu je štoper Bajerna Dante, dok je Skolari poverenje dao i Bernardu, koji će pokušati da zameni povređenog Nejmara. S druge strane, Joakim Lev ništa nije menja u odnosu na duel sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Francuskom. Lam je na desnom beku, dok će najistureniji napadač da bude iskusni Miroslav Klose.

 

32. minut - Kros je imao priliku za 6:0. Šta je sa Brazilcima? Nemci hoće da ponize "karioke" na njihovom terenu.

29. minut - GOOOOL - Kedira za 5:0. Golovi kao na traci. Nemci se sprdaju sa domaćinom. Muk na stadionu, Brazilci ne znaju gde se nalaze. Nemci se poigravaju. Gol kao na trningu.

26. minut - GOOOOL - Kros za 4:0. Demoliran Brazil, šta se događa sa "kariokama".

24. minut - GOOOOL - Toni Kros za 3:0. Brazil na kolenima. Sjajan šut sa ivice šesnaesterca.

23. minut - GOOOL - Miroslav Klose za 2:0. To je njegov 16. gol na SP i tako je ušao u istoriju kao najbolji strelac na šampionatima planete. Tomas Miler je imao priliku, Sezar je odbranio, ali je na pravom mestu bio iskusni lisac i povisio prednost.

21. minut - Klose se spetljao u dobroj prilici za šut. Nemci dominiraju.

17. minut - Marselo je teatralno pao u šesnaestercu "pancera". Ništa od penala, samo korner. Prve čarke na meču. Brazilci nervozni.

15. minut - Brazilci u šoku posle primeljenog gola. Nemci puni samopouzdanja.

11. minut - Prvi korner za Nemačku. Izvodi Kros. GOOOOL - Tomas Miler za vođstvo "pancera". Miler je kao duh bio sam u šesnaestercu posle kornera. Greška odbrane "karioka". Ovo je peti gol na šampionatu napadača Bajerna. Muk na tribinama.

9. minut - Bučna publika u Beklo Horizonteu negoduje zato što sudija Rodrigez nije pokazaoa žuti karton Mileru zbog povlačenja Marsela. Domaći navijači često skandiraju Nejmaru.

8. minut - Nemci opasno prete, ali Kedirin šut je izblokirao njegov saigrač Kros.

6. minut - Brazilci imaju veći posed lopte u svojim nogama na startu meča.

3. minut - Ofanziva Brazila. Pokušao je Marselo, ali pored gola.

2. minut - Prvi korner za Brazil. Boateng je otklonio opasnost.

1. minut - Utakmice je počela.

 

SASTAVI

BRAZIL: Sezar, Majkon, Luiz, Dante, Marselo, Gustavo, Fernandinjo, Bernard, Oskar, Fred, Hulk.

NEMAČKA: Nojer, Lam, Boateng, Humels, Kevedes, Kedira, Švajnštajger, Kros, Ozil, Klose, Miler.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.