UŽAS NA MENHETNU! Amerikanac GURNUO SRPKINJU na šine metroa, zadobila TEŠKE PRELOME

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 22:36

UŽAS NA MENHETNU! Amerikanac GURNUO SRPKINJU na šine metroa, zadobila TEŠKE PRELOME

Srpskinja je zadobila teške povrede

Američka policija traga za crncem koji je u ponedeljak posle podne na jednoj metro stanici na Menhetnu gurnuo 68-godišnju Srpkinju na šine! Srećom, ženu su spasli prolaznici, ali je zadobila više teških preloma!

- Šokirana je, kao i svi mi - rekla je za televiziju ABC 7 ćerka Srpkinje, koja nije želela da im se imena spominju.

- Kaže da je videla muškarca kako prolazi pored nje. Udarao ju je i udarao... A onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je gurnuo na šine - kazala je ova devojka i navela da je njena majka zadobila pet preloma kostiju i da bi možda umrla da joj nisu pomogla dvojica prolaznika.

- Volela bi da zna ko su oni, da im se zahvali jer, da nije njih bilo, mogla je biti mrtva - dodala je ona.

Ćerka navodi da njenoj majci nije ništa ukradeno, a da ju je manijak nazvao pogrdnim nazivom za belce, pa misli da je napadnuta samo zbog boje kože.

Kako prenosi ABC 7, napadnuta Srpkinja emigrirala je u SAD i zaposlena je u jednoj porodici u Čelsiju, a novcem je izdržavala bolesnog muža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.