Izvor: B92, 06.Apr.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džajić na listi Unije Roma"

Beograd -- Dragan Džajić prihvatio predlog Unije Roma Srbije da bude kandidat za poslanika na predstojećim izborima, saopštila ta stranka.

Neobjašnjivo je da se vlast i državni organi Srbije odnose prema Džajiću, čoveku i sportisti koji je proslavio Srbiju širom Evrope i sveta, čak osornije i gore nego prema pojedinim zločincima i najokorelijim kriminalcima iz nedavne prošlosti, kaže se u saopštenju.

"Molimo sve građane Srbije, Evrope i sveta da doprinesu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedi pravde i istine, kako bi neugasiva zvezda u 'velikom, plavom krugu' na nebu iznad Srbije, Dragan Džajić, izišao što pre iz pritvora i mogao da se brani sa slobode", stoji saopštenju te stranke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić i zvanično na izbornoj listi Unije Roma Srbije

Izvor: Blic, 06.Apr.2008

Unija Roma Srbije saopštila je danas da je bivši funkcioner fubalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić, koji se nalazi u pritvoru, prihvatio molbu Unije da bude njen kandidat za poslanika na parlamentarnim izborima 11. maja.....Kako je agenciji Beta potvrdio predsednik Unije Roma Srbije Rajko Đurić,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.