UČESNICI GLEDALI U ŠOKU: Marko i Maja se pred svima upustili u vrelu akciju, nije ih bilo sramota znatiželjnih pogleda! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČESNICI GLEDALI U ŠOKU: Marko i Maja se pred svima upustili u vrelu akciju, nije ih bilo sramota znatiželjnih pogleda! (VIDEO)

Burnu noć u "Zadruzi", koja je iza nas, obeležile su mnoge svađe, ali i ljubavne varnice Burnu noć u "Zadruzi", koja je iza nas, obeležile su mnoge svađe, ali i ljubavne varnice. Banetu Čolaku i Zerini Hećo je izolacija očigledno prijala, pa su rešili da svoje razmirice stave po strani. Oni su se pre spavanja prepustili nežnostima, grlili su se i mazili. Za to vreme, u spavaćoj sobi, Marko Miljković i Maja Marinković prepustili su se strastima koje su sputavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prethodnih dana. Oni se cele večeri nisu odvajali, a zatim su završili u krevetu gde su se upustili u vrelu akciju. Njih dvoje su se pred šokiranim zadrugarima ljubili i mazili, a na osnovu pokreta ispod jorgan planine moglo se naslutiti šta se sve događalo.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.