UCENA: Jovana Nikolić može da završi u zatvoru!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UCENA: Jovana Nikolić može da završi u zatvoru!

Pre nego što je u javnost izašla sa saopštenjem u kojem tvrdi da je suprug fizički zlostavljao, Jovana je Danijelu poslala poruku u kojem mu nudi nagodbu, zbog čega bi mogla da da dobije od 6 meseci do 5 godina zatvora

Jovana Nikolić bi mogla da završi i u zatvoru, zbog iznuđivanja novca svom, još uvek zakonitom suprugu Danijelu, u zemenu za ćutanje.

"Za pretnju i iznuđivanje novca u zamenu za ćutanje, Danijel je podneo tužbu i krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će goniti svoju, još uvek zakonitu suprugu. S druge strane, goniće je i za silne klevete i laži koje je u medijima iznela. Očigledno je mislila da je našla lak način da do novca dođe, ali joj je posao propao. I ne samo da neće dobiti pare, nego će ona morati da plati. I to s kamatom", ispričao je blizak prijatelj crnogorskog pevača.

S druge strane, advokat Dalibor Katančević kaže da je situacija diskutabilna, i da se ne može sa sigurnošću reći da je reč o krivičnom delu, mada ima elemenata.

"Ovde bi se, eventualno moglo raditi o krivičnom delu ucene za koje je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina, ali je to u konkretnom slučaju sporno, jer, ukoliko je ona zaista bila žrtva nasilja i to bude dokazano, ona bi imala pravo na naknadu štete i pravo da se kao oštećena dogovara oko visine odštete, te se tu ne bi radilo o protivpravnoj imovinskoj koristi koja mora postojati da bi se uopšte radilo o krivičnom delu ucene", rekao je Katančević.

Podsećanja radi, pre nego što je u javnost izašla sa saopštenjem u kojem tvrdi da je suprug fizički zlostavljao te da je naklonjen istom polu, Jovana je Danijelu poslala poruku u kojem mu nudi nagodbu. Jovana je, međutim, kasnije demantovala to rekavši da nije tražila novac, osim za, kako kaže, ručak ili najnoviju Luj Viton torbu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UCENA: Jovana Nikolić može da završi u zatvoru!

Izvor: Dzungla.org, 13.Jan.2014

Pre nego što je u javnost izašla sa saopštenjem u kojem tvrdi da je suprug fizički zlostavljao, Jovana je Danijelu poslala poruku u kojem mu nudi nagodbu, zbog čega bi mogla da da dobije od 6 meseci do 5 godina zatvora OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.