U sudaru vatrogasaca i automobila troje povređenih

Izvor: Glas javnosti, 12.Avg.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru vatrogasaca i automobila troje povređenih

ČAČAK - U sudaru vatrogasnog vozila koje je krenulo na gašenje požara i putničkog automobila u Čačku jedna osoba je teško povređena, a dve osobe, od kojih je jedno dete, zadobili su lakše povrede, rečeno je u policiji.

Teške telesne povrede zadobila je A.V. iz Podgorice koja je vozila putničko vozilo i koja je putovala kod svojih roditelja koji žive u Čačku, a lakše povrede zadobilo je njeno dete koje je bilo sa njom u kolima i vozač vatrogasnog vozila.

Saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nesreće se dogodila u subotu, u popodnevnim satima, kada su se u Ulici Dragise Mišovcih sudarili vatrogasno vozilo koje je krenulo na gašenje požara ka trafo-stanici na Rajcu i putnički automobil.

Oba vozila kretala su se u pravcu gradske bolnice, pri čemu je A.V. bila u sredini kolone, dok je vozač vatrogasnog vozila preticao kolonu, a do sudara je došlo kada je A.V. započela skretanje.

Nakon saobraćajne nesreće, vatrogasno vozilo i putnički automobil sleteli su sa puta u obližnje dvorište jedne privatne kuće.

Požar na trafo-stanici na Rajcu su ugasili meštani.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.