TRAMPU PRETE ZBOG UBIJENOG GENERALA SULEJMANIJA: Osvanula fotošopovana slika bivšeg lidera SAD kako igra golf u senci bombardera

Izvor: Kurir, 22.Jan.2021, 15:07

TRAMPU PRETE ZBOG UBIJENOG GENERALA SULEJMANIJA: Osvanula fotošopovana slika bivšeg lidera SAD kako igra golf u senci bombardera

Iranska novinska agencija Tasnim objavila je na Tviteru fotošopiranu fotografiju Donalda Trampa kako igra golf u senci američkog strateškog bombardera B-2 uz poziv na osvetu zbog ubistva iranskog generala Kasema Sulejmanija. U tvitu se navodi i da će to biti urađeno u pravom trenutku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Twitter suspendovao nalog iranskog vođe zbog prijetnji Trampu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2021

Twitter je danas suspendovao nalog povezan sa vrhovnim vođim Irana Ajatolahom Alijem Hameneijem nakon što je na njemu objavljena slika igrača golfa koja liči na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, koji je na meti drona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.