Tužilaštvo istražuje Srđana Noga zbog pretnji smrću Ani Brnabić i Aleksandru Vučiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo istražuje Srđana Noga zbog pretnji smrću Ani Brnabić i Aleksandru Vučiću

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak povodom pretnji koje poslanik Dveri Srđan Nogo uputio predsedniku i premijerki Srbije, Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić.

- Tužilaštvo za visokotehnoloski kriminal uputilo je policiji zahtev za prikupljanje potrebnih obavestenja povodom pretnji koje je poslanik Nogo uputio predsedniku i premijerki - rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sekulić.

Prijateljica iz Srbije joj našla posao u Italiji: Postala je rob i imala seks sa nekoliko ljudi dnevno

Poslanik Dveri Srđan Nogo je, prema snimku na "Jutjubu", rekao da je, prema njegovim saznanjima, Ana Brnabić već parafirala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, i da, "ukoliko je parafirala ovaj sporazum, ona treba da bude obešena istog časa na Terazijama. A pored nje obešen i Aleksandar Vučić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo istražuje Noga zbog pretnji smrću Vučiću i Brnabić

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2018

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak povodom pretnji koje poslanik Dveri Srđan Nogo uputio predsedniku i premijerki Srbije, Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak povodom pretnji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.