Tramp u aprilu domaćin zvanične Makronove posete

Izvor: B92, 23.Jan.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u aprilu domaćin zvanične Makronove posete

Vašington -- Francuski predsednik Emanuel Makron biće prvi državnik za kojeg će Donald Tramp od početka svog mandata prirediti državnu posetu i večeru u Beloj kući.

Prilikom posete koja je planirana krajem aprila Tramp i njegova supruga Melanija će Makronu prirediti državnu večeru u Beloj kući, javlja Rojters pozivajući se na neimenovanog zvaničnika administracije.

Tramp je proveo godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana u kabinetu, a nije ni jednom priredio večeru u Beloj kući za strane zvaničnike koji dolaze u posetu.

On i Makron su u protekloj godini, navodi agencija, razvili prijateljski odnos.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp prvi put domaćin - u goste pozvao Makrona

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018

Američki predsednik Donald Tramp krajem aprila dočekaće prvi put u Beloj kući od početka mandata stranog državnika, kada će ga posetiti francuski predsednik Emanuel Makron, rekao je u utorak viši zvaničnik njegove administracije...Tom prilikom će Tramp i njegova supruga Melanija prvi put biti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.