Izvor: RTS, 02.Dec.2020, 16:21

Tramp najavio da će se kandidovati na izborima 2024. godine

Američki predsednik Donald Tramp prvi put je javno potvrdio da želi da se ponovo kandiduje za predsednika 2024. godine, iako još nije formalno priznao poraz na izborima koji su održani 3. novembra ove godine.
Tramp se tokom prijema u Beloj kući povodom božićnih praznika obratio okupljenima iz redova republikanaca i nagovestio da bi mogao da se kandiduje na izborima 2024. godine.

"Prošle su neverovatne četiri godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nastojimo da budu još četiri godine. U suprotnom, vidimo se za četiri godine", rekao je američki predsednik.
Na snimku koji je na Fejsbuku objavila jedna od zvanica, bivša predsednica Republikanske partije u Oklahomi Pem Polard vidi se više desetina ljudi u okupljenih u holu Bele kuće, kako stoje jedni blizu drugih.
Mnogi od njih nisu nosili zaštitne maske, a kako se navodi u medijskim izveštajima, na snimku se čuje i kašalj.
Američki predsednik ponovo je izneo optužbe o izbornoj prevari, a osvrnuo se i na razvoj vakcine protiv koronavirusa.
"Gospodin Bajden želi da kao izabrani predsednik prihvati sve zasluge za otkriće vakcine protiv kovida 19 i kaže: vakcina – to sam ja", poručio je Tramp.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp najavio kandidaturu 2024. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2020

VAŠINGTON - Odlazeći predsjednik SAD Donald Tramp nagovijestio je da će se ponovo kandidovati na predsjedničkim izborima 2024. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.