Tramp nagovestio mogućnost sastanka sa kineskim predsednikom: Si može da reši situaciju u Hongkongu

Izvor: Danas, 15.Avg.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp nagovestio mogućnost sastanka sa kineskim predsednikom: Si može da reši situaciju u Hongkongu

Američki predsednik Donald Tramp nagovestio je sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom kako bi razgovarali o situaciji u Hongkongu. Članak Tramp nagovestio mogućnost sastanka sa kineskim predsednikom: Si može da reši situaciju u Hongkongu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp nagovestio mogućnost sastanka sa kineskim predsednikom: Si može da reši situaciju u Hongkongu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2019

Američki predsednik Donald Tramp nagovestio je sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom kako bi razgovarali o situaciji u Hongkongu..."Ne sumnjam uopšte da predsednik Si želi da problem reši brzo i humano u Hongkongu, on to može", napisao je Tramp sinoć na Tviteru...Na kraju poruke Tramp...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tramp predlaže da Si Đinping lično razgovara sa demonstrantima Hongkonga

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Avg.2019

Predsednik SAD Donald Tramp predložio je danas da predsednik Kine Si Đinping "lično razgovara" sa demonstrantima Hogkonga ocenjujući da bi na taj način mogla da se reši trenutna kriza. "Ako bi predsednik Si direktno i lično razgovarao sa demonstrantima, desio bi se srećan i pozitivan kraj problema...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Sutra sastanak Saveta bezbednosti UN o Kašmiru

Izvor: Danas, 15.Avg.2019

Savet bezbednosti UN sutra će održati sednicu iza zatvorenih vrata o situaciji u Kašmiru, saopštili su diplomatski izvori. Članak Sutra sastanak Saveta bezbednosti UN o Kašmiru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.