Tramp: Grenel veoma dobro obavlja posao izaslanika za Beograd i Prištinu

Izvor: RTS, 23.Feb.2020, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Grenel veoma dobro obavlja posao izaslanika za Beograd i Prištinu

Ambasador Ričard Grenel će ostati specijalni izaslanik za Beograd i Prištinu, potvrdio je američki predsednik Donald Tramp, ocenivši da on "veoma dobro" radi taj posao.
Tramp je to rekao za Glas Amerike odgovarajući na pitanje kako će Grenel uporedo obavljati tri funkcije: ambasadora u Nemačkoj, vršioca dužnosti šefa nacionalnih obaveštajnih službi i specijalnog izaslanika za Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Prištinu.

"Ambasador će nastaviti pošto veoma dobro radi taj posao. Dobro zna zvaničnike, obavio je fantastičan posao u obe zemlje", rekao je Tramp.
On je naglasio da Grenel uživa njegovo "puno poverenje" i postiže "neverovate dogovore".
Tramp je razgovarao sa novinarima pred odlazak na put u Indiju.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grenel veoma dobro obavlja posao izaslanika za Beograd i Prištinu"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2020

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp potvrdio je da će ambasador Ričard Grenel ostati specijalni izaslanik za Beograd i Prištinu, ocijenivši da on "veoma dobro" radi taj posao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tramp potvrdio: Grenel ostaje specijalni izaslanik za Beograd i Prištinu

Izvor: B92, 23.Feb.2020

Beograd -- Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je da ambasador Ričard Grenel ostaje specijalni američki izaslanik za Srbiju i tzv. Kosovo...Grenelu se pripisuje uspeh u dogovorima Beograda i Prištine da se uspostavi avionski i železnički saobraćaj, piše danas Glas Amerike..."Ambasador će nastaviti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.