Izvor: Glas javnosti, 20.Maj.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić traži da ga građani ocene posle godinu dana pretsedovanja

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je zadovoljan onim što je urađeno za godinu dana od kako je izabran na dužnost šefa države, ali ocenu prepušta građanima.

U izjavi za Prvu televiziju povodom godinu od pobede na predsedničkim izborima, Nikolić ističe da se, i "pored otpora sa svih strana", trudio da ne bude propusta.

"U prvih godinu dana naišao sam na zid odbijanja, nepoverenja, da sam ja prolazno rešenje, greška naroda >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i da će se građani osvestiti. Međtim, ja i moji saradnici smo bili uporni. Uradili smo mnogo," naveo je predsednik Srbije.

"Šta je bilo loše, a šta dobro trebalo bi da sudi narod", kaže Nikolić.

Nikolić je dodao da Vlada Srbije zna čemu duguje svoje formiranje i da zna šta su očekivanja građana.

"Ja sam potpuno zadovoljan. Uradićemo mnogo više i nadam se bez prepreka EU", rekao je predsednik za Prvu tv.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Predsednički izbori

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.