Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teatralni Tramp bacao papire po podu, nezadovoljan izvještajima

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp je teatralno bacao fascikle s izvještajima o posljedicama po životnu sredinu, žaleći se na birokratske prepreke.

Tokom govora u Ministarstvu saobraćaja Tramp je dramatičnio pregledao fascikle sa stotinama stranica za koje je rekao da sadrže "besmislenu papirologiju" o 29 kilometara dugom putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u saveznoj državi Merilend i onda ih bacio na pod, prenio je Asošijetid pres.

"Jedan gospodin iz Merilenda je govorio o 29 kilometara dugačkom putu i donio dozvole koje su dobili i platili. Potrošili su 29 miliona dolara za ekološki izvještaj koji ima 30 kilograma i košta 24.000 dolara po strani", rekao je Tramp.

Tramp je obećao da će ubrzati proces kako bi se olakšala izgradnja puteva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.