Talibani znali tačno šta CILJAJU ali promašili METU: Pogođena indijska ambasada u Kabulu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talibani znali tačno šta CILJAJU ali promašili METU: Pogođena indijska ambasada u Kabulu!

Napad izveden raketom

Diplomatsko sedište Indije u avganistanskoj prestonici Kabulu pogodila je danas raketa za vreme sastanka oko 20 međunarodnih delegacija, koji se odvijao na kilometar udaljenosti od tog mesta.

Policija je saopštila da nije bilo povređenih u eksploziji, prenosi Rojters.

Kako navodi agencija, međunarodni predstavnici sastali su se kako bi razgovarali o naporima za okončanje nasilja.

Sirene i upozorenja o raketama čule su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u velikom broju ambasada, nakon čega se začula tupa eksplozija kada je raketa eksplodirala.

Eksplozija je pogodila teniski teren nekoliko blokova dalje od mesta gde su se ambasador Indije i drugi strani zvaničnici sastali sa visokim avaganistanskim zvaničnicima.

Kako se navodi, na Tviter nalogu Talibana ovanulo je obaveštenje da je ta ekstremistička grupa gađala "raketom komandni centar stranih snaga okupacije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.