Tadiću opet prete preko Fejsbuka

Izvor: RTS, 04.Maj.2010, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadiću opet prete preko Fejsbuka

Pretnja "Priznaj Kosovo ili će ti umreti porodica", upućena predsedniku Tadiću sa Fejsbuk profila pod nazivom "Priznaj Kosovo". Nadležni najavili ozbiljnu istragu.

Beogradski mediji javili su da su predsedniku Borisu Tadiću opet upućene pretnje preko mreže Fejsbuk.

Pretnja "Priznaj Kosovo ili će ti umreti porodica", upućena je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Fejsbuk profila pod nazivom "Priznaj Kosovo".

U Kabinetu predsednika Srbije nisu želeli da komentarišu vest i napominju da im nisu poznati autori profila na kojem se pretnja pojavila, a koji nosi ime predsednika Tadića.

"Na Fejsbuku postoji pet profila sa imenom 'Boris Tadić', i nekoliko njih koji u nazivu sadrže ime srpskog predsednika, ali je reč o nezvaničnim profilima koje kreiraju nepoznati autori", navode u kabinetu predsednika Tadića.

Krajem aprila na Fejsbuku osnovana je grupa Tadiću "Džaba ti blindirana mečka, kada otvoriš vrata snajper te čeka".

Nadležni su najavili ozbiljnu istragu, a ministar Ivica Dačić je rekao da će u nju biti uključeno američko Ministarstvo pravde budući da bez njega nije moguće dobiti podatke od kompanije Fejsbuk.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.