Izvor: Šumadija Press, 18.Mar.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić dao intervju prištinskoj televiziji

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da rešenje srpsko-albanskog istorijskog konflikta mora biti pronađeno tako da jedna strana ne dobije sve a druga izgubi sve, i poručio da rešenje nikako ne može biti scenario u kojem će Srbija priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nećemo priznati jednostrano proglašenu nezavisnost

Izvor: Beta, 19.Mar.2011, 00:49

PRIŠTINA, 18. marta 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je, u intervjuu prištinskoj TV Klan Kosova, da Srbija nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova...U intervjuu, Tadić je izjavio da u traženju rešenja problema Kosova nikako ne sme da se odrekne zaštite...

Nastavak na Beta...

Tadić: Rešenje prihvatljivo za obe strane

Izvor: Glas javnosti, 19.Mar.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da rešenje srpsko-albanskog istorijskog konflikta mora biti pronađeno tako da jedna strana ne dobije sve a druga izgubi sve. Tadić je poručio da rešenje nikako ne može biti scenario u kojem će Srbija priznati jednostrano proglašenu nezavisnost...

Nastavak na Glas javnosti...

Tadić: Nećemo priznati jednostrano proglašenu nezavisnost

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2011

PRIŠTINA, 18. marta 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je, u intervjuu prištinskoj TV Klan Kosova, da Srbija nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.