Tači zatražio sednicu da informiše poslanike o dijalogu

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači zatražio sednicu da informiše poslanike o dijalogu

Premijer Kosova Hašim Tači zatražio je od predsednika Skupštine Jakupa Krasnićija da zakaže sednicu na kojoj će informisati poslanike o poslednjem susretu sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem prošle nedelje u Briselu.

"Tači je u služebenom pismu, koje je uputio predsedniku Skupštine Kosova Jakupu Krasnićiju, izrazio spremnost da informiše poslanike o sedmoj rundi dijaloga premijera Kosova i Srbije", kaže se u saopštenju iz kabineta premijera Kosova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nastavak dijaloga najavljen je za 2. april, kada se očekuje eventualno potpisivanje sporazuma o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije.

Povezane vesti: Dačić i Tači razgovarali posle sednice UN Dačić na sednici SB UN: Kosovo nećemo priznati, nadamo se dogovoru Tači na sednici SB UN: Tražićemo od Srbije kompenzaciju za ratnu štetu Žbogar: Sporazum će biti postignut 2. aprila Đurić: Čekamo da se Priština pomeri makar milimetar u odnosu na početak dijaloga
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tači 28. marta u Skupštini o susretu sa Dačićem

Izvor: Blic, 25.Mar.2013

Premijer Kosova Hašim Tači informisaće u četvrtak, 28. marta Skupštinu Kosova o poslednjoj rundi razgovora s premijerom Srbije Ivicom Dačićem u Briselu...Tači je od predsednika Skupštine Kosova Jakupa Krasnićija tražio da se obrati Skupštini povodom susreta s premijerom Srbije Ivicom Dačićem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.