TUČA U ŽTP: Probijena vrata Železnica, radnik i policajac povređeni

Izvor: Kurir, 05.Sep.2014, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U ŽTP: Probijena vrata Železnica, radnik i policajac povređeni

BEOGRAD - U Nemanjinoj ulici, ispred zgrade „Železnica Srbije“, juče ujutro došlo je do incidenta kad je stotinak nezadovoljnih radnika ćerke-firme „Kola za spavanje i ručavanje“ (KSR) pokušalo da uđe u zgradu!

Kako je za Kurir rekao Petar Vranić (64), jedan od zaposlenih, u koškanju radnika i trideset policajaca povređeno je dvoje ljudi.

- Probili su vrata, a u gužvi i metežu povređeni su jedan radnik i policajac. Ljudi su ogorčeni jer platu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nisu primili od novembra, ne plaćaju nam doprinose, nisu nam isplaćeni putni troškovi niti smo vraćeni pod okrilje „Železnica“ - ispričao je on.

Iz Hitne pomoći su rekli da je policajac sa istegnućem desnog kolena prebačen na ortopediju na Banjici, dok je radnik s povišenim šećerom odvezen u Urgentni centar.

(S. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.