TRAGEDIJA NAKON URUŠAVANJA ZIDA: Poginula trojica radnika, više osoba zarobljeno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NAKON URUŠAVANJA ZIDA: Poginula trojica radnika, više osoba zarobljeno! (VIDEO)

Tri radnika nastradala su usled urušavanja zida crpne stanice. Istraga o uzrocima nesreće je u toku.

Tri radnika su poginula danas kada se urušio zid crpne stanice u ruskom gradu Novosibirsku, saopštila je Sibirska energetska kompanija, vlasnik objekta. Pretpostavlja se da je više osoba ostalo zarobljeno ispod ruševina i potraga za njima je u toku.

- Telo trećeg radnika je pronađeno. U incidentu su tri osobe poginule. Sibirska energetska kompanija izražava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saučešće porodicama nastradalih radnika - navedeno je u saopštenju.

Do nesreće je došlo ranije danas tokom radova na rekonstrukciji.

#BREAKING : #RUSSIA : One person dead and one injured after the collapse of the wall at a construction site in #Novosibirsk. pic.twitter.com/n3NEcEWuHb

— Conflict Intelligence Network 🌐 🇮🇳 (@ConflictTeam) August 28, 2019

Istraga o uzrocima nesreće je u toku.

Raniije je saopšteno da je jedna osoba izgubila život, ali broj poginulih za sada porastao je na tri. Strahuje se da ima još žrtava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.