TOPLA DOBRODOŠLICA ZA TRAMPA: Florida dočekala bivšeg predsednika rečima patetični gubitnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 19:46

"TOPLA" DOBRODOŠLICA ZA TRAMPA: Florida dočekala bivšeg predsednika rečima "patetični gubitnik"

Nakon što je napustio Belu kuću, bivši predsednik SAD Donald Tramp uputio se na svoje imanje na Floridi

. Međutim, neki ga nedaleko od njegove vile nisu dočekali srećno, pa je tako nebom iznad Palm Biča leteo baner sa rečima "patetični gubitnik".

Kako se vidi na foTografijama i snimcima objavljenim na društvenim mrežama,  nebom su leteli avioni koji su iza sebe nosili i banere uz reči da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je "Tramp patetični gubitnik i da se vrati u Moskvu", kao i da je on "najgori predsednik ikada".

Trump is getting warm welcome from the skies near Mar-a-lago today pic.twitter.com/S6uUFx3t30

— Daniel Uhlfelder (@DWUhlfelderLaw) January 24, 2021

Inače, prema tvrdnji tamošnje reporterke Kristine Stejplton, Trampova popularnost u gradu je bila krhka, a samo se pogoršala od napada na Kapitol 6. januara.

Trump’s welcome back banner in Florida today. RIGHT ON! 👊🏼#WorstPresidentEver pic.twitter.com/TaJjxbsagy

— Debra Palermo-Lister🎩 (@debrapalermo) January 24, 2021

Da podsetimo, Tramp je napustio Vašington nekoliko sati pre inauguracije novog predsednika Džoa Bajdena i nije prisustvao ceremoniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRE SUĐENJA TRAMP UPUTIO PORUKU REPUBLIKANSKIM SENATORIMA Dao jedno obećanje, ali i skrivenu pretnju svima koji glasaju za opoziv

Izvor: Kurir, 26.Jan.2021, 12:38

Viši politički savetnik bivšeg predsednika Donalda Trampa proveo je vikend mirno uveravajući republikanske senatore da bivši predsednik ne planira da pokreće treću stranku - i umesto toga, zadržaće svoje članstvo u partiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.