TEŽAK UDES U CENTRU VRANJA: Motociklista podleteo pod taksi - hitno prevezen u bolnicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 12:53

TEŽAK UDES U CENTRU VRANJA: Motociklista podleteo pod taksi - hitno prevezen u bolnicu!

U centru Vranja došlo je teške saobraćajne nezgode, kada je motociklista podleteo pod taksi.

Jedna osoba je teže povređena u sudaru taksi vozila i motocikla na kružnom toku kod Vatrogasnog doma u centru Vranju.

Kako je potvrđeno iz PU Vranje, povređeni muškarac je prebačen u ZC Vranje, radi daljeg zbrinjavanja. Okolnosti ove nesreće se utvrđuju, jer je uviđaj još u toku.

Prema navodima ljudi koji su bili u blizini, muškarac star oko 60 godina, naleteo je na taksi vozilo i preleteo preko nejga. Taksi vozilo se, prema rečima očevidaca, kretalo sporo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U VRANJU Devojci (25) mašina zahvatila obe šake u pogonu firme! Zadobila teške povrede!

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Maj.2023

Ženska osoba stara 25 godina zadobila je teške telesne povrede nakon što joj je mašina zahvatila obe šake u pogonu jedne od vranjskih firmi gde je radila. Nakon inicijalne obrade zaustavljanja krvarenja, previjanja i rendgenskog snimka upućena je u UKC Niš, potvrđeno je Kuriru u Urgentnoj službi...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.