TAJNA AKCIJA POLICIJE TRESE ESTRADU Nisam to ja mozda je neka druga Bebi Dol

Izvor: medio.rs, 20.Maj.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA AKCIJA POLICIJE TRESE ESTRADU Nisam to ja mozda je neka druga Bebi Dol

BEOGRAD - Bogoljub Mitić, poznatiji kao Ðoša, najmanje je dva puta uhvaćen kako od narko-dilera, koji su bili „na merama“, u šiframa traži da mu prodaju drogu! Posrednik između poznatog glumca i narko-dilera bila je Bebi Dol.

"Nisam ja. Možda je to neka druga Bebi Dol. Znate da Vendi zovu Bebi Dol. Možda je ona. Zovite nju i pitajte jer sve zna", izjavila je juče pevačica povodom informacija da je Ðoša preko nje kupovao drogu.

Policija je preko poznatih >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ličnosti koje nabavljaju drogu pokušavala da dođe do narko-dilera, pa je tako došla i do Ðoše i Bebi Dol.

"Verujem da bi me policija pozvala odmah. Mnoge stvari sam čula o sebi u životu. Ovako nešto još nisam čula. Žao mi je Ðoše, kog i ne poznajem. Da je to tako, policija bi sigurno kontaktirala sa mnom", kaže za Kurir Bebi Dol.

Kako saznajemo, droga je bila namenjena uglavnom ljudima sa estrade.

"Policija je prvi put još pre nekoliko godina saznala da ovaj poznati glumac ima vrlo bliske kontakte sa ljudima koji distribuiraju drogu. I tada, i kasnije naredni put, presreli smo njegove razgovore s tim narko-dilerima pošto su oni bili „na merama“.

Konkretno, Mitić je mobilnim telefonom u šiframa tražio da od njih kupi kokain. Drugi put kad smo presreli njegov razgovor, on je bio u automobilu s Draganom Šarić, poznatijom u javnosti kao Bebi Dol, i tada je konkretno tražio da kupi 50 grama.

Pretpostavka je da Ðoša to nije uzimao za sebe, jer se radi o velikoj količini, već da je ona trebalo da se distribuira nekome na estradi", kaže naš izvor upućen u slučaj.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.