Suzan Bojl: U školi su me maltretirali i učitelji i đaci

Izvor: Blic, 17.Nov.2009, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Bojl: U školi su me maltretirali i učitelji i đaci

Škotska pevačica Suzan Bojl otkrila je novinarima da su je, dok je išla u školu, učitelji i ostala deca često maltretirali jer je imala poteškoća sa učenjem, prenosi "Dejli mejl".

Bojlova, koja se proslavila u šou programu "Britanija ima talenat", rekla je da su je učitelji svakodnevno tukli kaišem, jer nisu shvatali da je njoj potrebno više vremena da razume lekcije.

U prvom intervjuu od završetka svog debi albuma "I Dreamed a Dream", pevačica je govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o svom teškom detinjstvu.

"Pred sobom imate nekoga koga su tukli kaišem svakog dana. Učitelji su me tukli i vređali, stalno su vikali na mene: 'Hoćeš li ućutati Suzan?', i onda bi me udarili kaišem. Ja sporije učim nego drugi, pa sam zato često u školi bila fizički i verbalno maltretirana. Imala sam dosta problema zbog toga, zaostajala sam za ostalom decom u tom sistemu i imala sam osećaj kao da će me taj sistem pregaziti", izjavila je pevačica u intervjuu koji je objavljen u nekoliko listova. Govoreći o svom lošem iskustvu u školi ona je rekla: "Ne postoji ništa gore na svetu, nego kada druga osoba ima moć nad tobom i maltretira te, a ti ne znaš kako da je nateraš da prestane sa tim".

Suzan Bojl je takođe govorila i o tome kako je preživela majčinu smrt 2007. godine

"Kada je moja majka umrla, ja sam tek nakon šest meseci shvatila da je više nema. Tada sam se osećala tako usamljeno jer nisam imala više nikoga osim svoje mačke Pebls. Kada izgubite nekog ko vam je toliko značio, imate osećaj kao da više niste celi. Moje samopouzdanje i poverenje u druge ljude je tada bilo na jako niskom nivou. Ipak shvatila sam da moram da verujem da iako ona više nije ovde fizički, njen duh će uvek biti sa mnom" ispričala je pevačica koja izdaje prvi album sledeće nedelje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.