Strašan zločin u SAD:  Baka ubila dvojicu unuka

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2013, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašan zločin u SAD: Baka ubila dvojicu unuka

Tela 47-godišnje Debre Denison i njenih unuka, dvogodišnjeg Eltona Perija i šestomesečnog Eštona Perija, pronađena su u automobilu parkiranom u Prestonu na jugoistoku Konektikata, u SAD.

Prema tvrdnjama policije, baka je pokupila svoju dvojicu unuka iz vrtića I umesto da ih odveze do kuće, automobilom se uputila na drugi kraj grada i ubila dvojicu dečaka, a potom i sebi uzela život.

Policija je naložila obdukciju kako bi potvrdila uzroke smrti. Prema tvrdnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << porodice 47-godišnjakinja je bolovala od bipolarnog poremećaja i nekih drugih psihičkih poremećaja.

Dvogodišnjem Eltonu na dan ubistva bio je rođendan, a baka je trebalo da ga odvede do roditelja, koji su ga čekali sa poklonima i tortom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

CEO GRAD U SUZAMA: Baba ubila oba unuka na drugom rođendanu starijeg! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Feb.2013

Debra Denison (47) pokupila je šestomesečnog Eštona i Altona Perija - koji je tog tada slavio drugi rođendan - iz vrtića, a potom ih ubila pištoljem na skrivenom mestu, nakon čega je presudila i samoj sebi. Patila je od bipolarnog poremećaja

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.