STRAVIČNO: Baka pokupila unuke iz vrtića pa ih ubila

Izvor: NaDlanu.com, 27.Feb.2013, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Baka pokupila unuke iz vrtića pa ih ubila

Baka je pokupila svoju dvojicu unuka iz vrtića i umesto da ih odveze kući, automobilom se uputila na drugi kraj grada i ubila dvojicu dečaka, a potom i sebi oduzela život.

Tela 47-godišnje Debre Denison i njenih unuka, dvogodišnjeg Altona Perija i šestomesečnog Eštona Perija, pronađena su juče u automobilu parkiranom u Prestonu na jugoistoku Konektikata. Prema tvrdnjama policije, baka je pokupila svoju dvojicu unuka iz vrtića i umesto da ih odveze kući, automobilom se uputila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na drugi kraj grada i ubila dvojicu dečaka, a potom i sebi oduzela život. Policija je naložila obdukciju kako bi potvrdila uzroke smrti. Prema tvrdnjama porodice, 47-godišnjakinja je bolovala od bipolarnog poremećaja i nekih drugih psihičkih poremećaja. Dvogodišnjem Altonu na dan ubistva bio je rođendan, a baka je trebala da ga odvede kući, gde su ga roditelji čekali s darovima i tortom.(Smedia)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Strašan zločin u SAD: Baka ubila dvojicu unuka

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2013, 06:21

Tela 47-godišnje Debre Denison i njenih unuka, dvogodišnjeg Eltona Perija i šestomesečnog Eštona Perija, pronađena su u automobilu parkiranom u Prestonu na jugoistoku Konektikata, u SAD...Prema tvrdnjama policije, baka je pokupila svoju dvojicu unuka iz vrtića I umesto da ih odveze do kuće, automobilom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.