Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2013, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inflacija do kraja godine ispod četiri odsto

Međugodišnja inflacija u Srbiji vratiće se do kraja godine u granice dozvoljenog odstupanja od cilja, ali će biti manja od četiri odsto, izjavio je danas generalni direktor Direktorata Narodne banke Srbije za ekonomska istraživanja i statistiku Branko Hinić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inflacija do kraja godine ispod 4%

Izvor: B92, 19.Nov.2013

Beograd -- Međugodišnja inflacija u Srbiji vratiće se do kraja godine u granice dozvoljenog odstupanja od cilja, ali će biti manja od četiri odsto, kaže Branko Hinić..."Iako je u oktobru, kada je iznosila 2,2 odsto, međugodišnja inflacija bila ispod gonje granice, očekujem da će se u narednom...

Nastavak na B92...

Hinić: Inflacija do kraja godine ispod četiri odsto

Izvor: Capital.ba, 19.Nov.2013

BEOGRAD, Međugodišnja inflacija u Srbiji vratiće se do kraja godine u granice dozvoljenog odstupanja od cilja, ali će biti manja od četiri odsto, izjavio je danas generalni direktor Direktorata Narodne ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.