Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović uručio Plakete MUP-a za izuzetnu saradnju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu Ministarstva unutrašnjih poslova predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić i ministru odbrane Aleksandru Vulinu.

Stefanović je na svečanosti u Palati Srbija plakete uručio direktoru Bezbednosno informativne agencije (BIA) Bratislavu Gašiću, predsednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Mariji Obradović i predsedniku Odbora za kontrolu službi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bezbednosti Igoru Bečiću.

Kako se navodi u saopštenju, Stefanović je plaketu uručio i zameniku načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majoru Petru Cvetkoviću i direktoru Vojnoobaveštajne agencije brigadnom generalu Zoranu Stojkoviću..

Ministar Stefanović istakao je da su plakete dodeljene ljudima sa kojima je ministarstvo imalo izuzetnu saradnju u prethodnom periodu.

"Zahvalni smo za tako dobre saradnike i za ljude koji su nama pomogli da naš posao bude efikasniji, kao i za podršku koju smo dobijali", rekao je ministar Stefanović.

Zahvaljujući na dodeljenom priznanju, predsednica Vlade Brnabić ukazala je na značaj saradnje među institucijama, dodajući da smatra da, iako je reč o simboličnom gestu, treba pokazivati da se dobra saradnja ceni, jer je ona u interesu građana.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović uručio plakete za izuzetnu saradnju sa MUP-om

Izvor: RTS, 20.Sep.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu MUP-a premijerki Ani Brnabić, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, direktoru BIA Bratislavu Gašiću. . Stefanović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.