Stefanović: Još neki ministri SNS nudili ostavke

Izvor: Press, 26.Jul.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Još neki ministri SNS nudili ostavke

Stefanović, koji je na trenutak izašao sa sednice Glavnog odbora u Centru "Sava", rekao je i da nije bilo reči o tome ko bi mogao da zameni ministre koji će napustiti vladu.

On je rekao da je u raspravi, nakon uvodnog izlaganja predsednika stranke, dominiralo pitanje kako je moguće da nakon ostavke Vučića, koji je najviše radio, neki drugi smatraju da treba da ostanu na svojim funkcijama.

Upitan da li pritom misli na Dinkića ili Dačića, Stefanović je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se to odnosi na sve ministre SNS-a i na koalicione partnere.

Prema njegovim rečima, SNS nikoga ne ucenjuje i nikome neće davati bilo kakve rokove.

Stefanović je istakao da je to što se prvi put raspravlja o rezultatima na način šta mi možemo da učinimo za Srbiju, odnosno šta je to što možemo da uradimo svojim radom za svoju zemlju - izuzetno značajno, da je to istorijska poruka.

On je za Dnevnik RTS-a rekao da takvu odgovornost naprednjaci očekuju i od koalicionih partnera, kao i da će konačni zaključci Glavnog odbora poslati dovoljno jasnu poruku svima.

Stefanović je rekao i da je uveren da će predsednik stranke Aleksandar Vučić imati potpunu podršku Glavnog odbora.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stefanović: Posle Vučićevog govora još neki ministri nudili ostavke

Izvor: Blic, 26.Jul.2013

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da su posle uvodnog obraćanja lidera SNS Aleksandra Vučića na sednici Glavnog odbora stranke još neki ministri iz redova naprednjaka ponudili ostavke, ali da treba sačekati odluku rukovodstva...Stefanović, koji je na trenutak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.