Starleta uplašena za život: Manijak preti Soraji: Bićeš moja ili božja!

Izvor: Blic, 04.Mar.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta uplašena za život: Manijak preti Soraji: Bićeš moja ili božja!

Soraja Vučelić na meti je manijakalnog obožavaoca, koji joj šalje preteće poruke zato što ova starleta odbija da sa njim započne ljubavnu vezu! Soraja ne krije da je veoma uplašena za svoj život u poslednjih mesec dana jer jedan obožavalac pokušava da joj se približi i preti joj jer ona ne želi da prihvati sastanak s njim.

Kako je Alo! saznao od izvora bliskog starleti, jedan mladić je najpre počeo da joj šalje romantične poruke, na koje je u početku odgovarala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a kada je prestala to da čini, ovaj obožavalac je počeo da joj preti!

- Najpre joj je slao romantične poruke u stihovima. Kako je poznato da se Soraja prema fanovima ne postavlja kao uobražena zvezda, već im odgovara na pozive i poruke, ona je u početku odgovorila na dve, tri njegove poruke. Međutim, valjda mu je time dala vetar u leđa, pa je počeo da je bombarduje pozivima i porukama tražeći da se sastanu! Nakon što je Soraja prestala da mu se javlja i odgovara na poruke, počeo je da je vređa u SMS-ovima, a onda se izvinjavao i pisao da ne može da živi bez nje! - kaže izvor blizak Soraji i dodaje da tu nije bio kraj ove agonije.

Ceo tekst pročitajte na alo.rs!

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starleta uplašena za život: Manijak preti Soraji: Bićeš moja ili božja!

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

Soraja Vučelić na meti je manijakalnog obožavaoca, koji joj šalje preteće poruke zato što ova starleta odbija da sa njim započne ljubavnu vezu! Soraja ne krije da je veoma uplašena za svoj život u poslednjih mesec dana jer jedan obožavalac pokušava da joj se približi i preti joj jer ona...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.