Šta će Tijanić da kaže: Ovakvu svađu još niste videli! (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Nov.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će Tijanić da kaže: Ovakvu svađu još niste videli! (VIDEO)

Gledaoci Javnog servisa juče popodne mogli su da vide svađu uživo. Ne, nije reč o nekom rijaliti šou programu, niti je to bila diskusija o hiljaditoj reprizi neke domaće serije. Potpuno neočekivano, do svađe je došlo u emisiji poznate novinarke Mire Adanje Polak.

Njen gost bio je Vladimir Rajčić, producent filma o Nikoli Tesli. Vidno nezadovoljna odgovorima, novinarka sa višedecenijskim iskustvom, u svom prepoznatljivom stilu ušla je u raspravu sa američkim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << producentom srpskog porekla.

Pošto nije hteo da otkrije detalje, a Adanja Polak je bila uporna da ih dobije, umalo nije došlo do incidenta.

Rajčić je čak zapretio da više neće dolaziti na Javni servis i da će prekinuti svaku saradnju!

Na to mu je Mira Adanja Polak tugaljivo odgovorila:

-Ali ja ću biti kažnjena!

Pogledajte snimak gostovanja.

Snimanje filma trebalo je da počne u oktobru, ali je odloženo. Ni Mira Adanja Polak ni srpska javnost nisu saznali zbog čega. Sa druge strane, jedan od razloga za Rajčićevo nezadovoljstvo može biti i to što za sada nije dobio nikakvu pomoć od države Srbije, iako mu je to u više navrata obećano. Bilo kako bilo, uobičajeno dosadno nedeljno popodne na Javnom servisu juče je bilo na kratko razdrmano!

(S media)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta će Tijanić da kaže: Ovakvu svađu još niste videli!

Izvor: medio.rs, 13.Nov.2012, 01:09

Poznata novinarka Mira Adanja Polak juče je u emisiji žučno raspravljala sa svojim gostom Vladimirom Rajčićem, producentom filma o Nikoli Tesli. Pošto nije želeo da joj otkrije detalje filma, Adanja Polak je u svom prepoznatljivom stilu „išla do kraja.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.