Šta Milutin Jeličić Jutka nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije

Izvor: Danas, 29.Okt.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Milutin Jeličić Jutka nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije

Bivši predsednik Opštine Brus i odbornik Milutin Jeličić Jutka je svesno i s umišljajem prikrio imovinu, a iako je znao da je to delo zabranjeno, hteo je njegovo izvršenje, navodi se u presudi Jeličiću u koju je Insajder imao uvid. Članak Šta Milutin Jeličić Jutka nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viši sud odbacio tužbu protiv Dalibora Bubnjevića

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

Viši sud u Beogradu odbacio je tužbu predsednika odbora za informisanje Skupštine Srbije Mirka Krlića, kao neblagovremenu i neurednu i obavezao ga da tuženom novinaru Daliboru Bubnjeviću, direktoru i uredniku lista “Zrenjanin” naknadi troškove parničnog postupka, navodi se u rešenju u koje...

Nastavak na Danas...

Poverenica: U Srbiji nema rasta antisemitizma

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković u Minhenu učestvuje na drugom Međunarodnom sastanku specijalnih izaslanika i koordinatora za borbu protiv antisemitizma, saopštio je njen kabinet. Članak Poverenica: U Srbiji nema rasta antisemitizma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.