Izvor: Akter, 09.Maj.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đogović: Aranžman iz predostrožnosti sa MMF-om

Saradnik Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Đogović ocenio je danas da je Srbiji neophodan aranžman iz predostrožnosti sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) kako bi vlada imala određenu vrstu podrške u sprovođenju reformi u javnom sektoru

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiji potreban aranžman s MMF-om

Izvor: Beta, 09.Maj.2013

BEOGRAD, 9. maja 2013. (Beta) - Srbiji je potreban aranžman s Medjunarodnim monetarnim fondom (MMF) kako bi srpska vlada imala podršku u sprovodjenju rezova u javnom sektoru, ocenio je u četvrtak saradnik Instituta ..

Nastavak na Beta...

Primese populizma u odluci o dodatnom oporezivanju

Izvor: Beta, 09.Maj.2013

BEOGRAD, 9. maja 2013. (Beta) - Saradnik instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Djogović izjavio je u četvrtak da je dobro što se odustalo od dodatnog oporezivanja druge nekretnine, ali da u toj odluci im..

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.