Ekonomska saradnja sa Poljskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2011, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomska saradnja sa Poljskom

VARŠAVA -

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić i potpredsednik Vlade Poljske i ministar ekonomije Valdemar Pavlak potpisaće danas u Varšavi Sporazum o ekonomskoj saradnji, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

Potpisivanje ovog bilateralnog sporazuma od izuzetne je važnosti, jer će njegova primena otkloniti pravnu prazninu u ugovornom regulisanju ekonomske saradnje i ujedno stvoriti uslove za njeno unapređenje.

Prethodni Sporazum stavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je van snage 2004. godine, ulaskom Republike Poljske u EU.

Tokom posete biće održan i Poslovni forum u organizaciji Poljsko-balkanske privredne komore, na kome će Ćirić prezentovati poljskim firmama investicione potencijale Srbije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sporazum o ekonomskoj saradnji

Izvor: RTV Pink, 01.Jun.2011

. . . Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić i potpredsednik Vlade Poljske i ministar ekonomije Valdemar Pavlak potpisaće danas u Varšavi Sporazum o ekonomskoj saradnji, saopštilo je Ministarstvo ekonomije. .

Nastavak na RTV Pink...

Potpisan sporazum o ekonomskoj saradnji Srbije i Poljske

Izvor: EMportal, 01.Jun.2011

Ministar ekonomije Srbije Nebojša Ćirić i poljski ministar privrede Valdemar Pavlak potpisali su danas u Varšavi sporazum o ekonomskoj saradnji dve zemlje.

Nastavak na EMportal...

Ekonomska saradnja Srbije i Poljske

Izvor: S media, 01.Jun.2011

Srbija i Poljska potpisale sporazum o ekonomskoj saradnji. Sporazum predstavlja podršku dveju vlada preduzećima za investicione, poslovne, trgovinske inicijative. ..Ministar ekonomije Srbije Nebojša Ćirić i poljski ministar privrede Valdemar Pavlak potpisali su danas u Varšavi sporazum o ekonomskoj...

Nastavak na S media...

Šutanovac: Veliko interesovanje Nigerije za srpsko oružje

Izvor: Studio B, 01.Jun.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je povodom višednevne posete Nigeriji da u toj zemlji postoji veliko interesovanje za proizvode odbrambene industrije Srbije, saopštilo Ministarstvo odbrane. ..Šutanovac je izrazio nadu da će se naći način, kako za plasman srpskih proizvoda u Nigeriju,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.