Sprema se svadba veka: Veljko i Bogdana zakazali datum venčanja

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se svadba veka: Veljko i Bogdana zakazali datum venčanja

Planirano je da se na gala slavlju u luksuznom prestoničkom hotelu okupe mnogobrojni prijatelji i rodbina NAKON vesti da je Bogdana Rodić, verenica Veljka Ražnatovića, u drugom stanju, te da će najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na proleće postati baka, u javnost je isplivala informacija da budući roditelji uskoro staju na "ludi kamen". Svadba veka, kako je mnogi već nazivaju, dogodiće se 24. novembra. PROČITAJTE JOŠ - Veljko Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o prinovi: Ako bude muško, zvaće se Željko! Planirano je da se na gala slavlju u luksuznom prestoničkom hotelu okupe mnogobrojni prijatelji i rodbina porodica Ražnatović i Rodić. Ceca je izjavila da je presrećna što će postati baka, a njena ćerka Anastasija sa oduševljenjem je obnarodovala na društvenim mrežama da će biti tetka. Mladoženja Veljko rekao je da planira sa voljenom bar petoro dece. - Ako bude sin, zvaće se Željko - izričit je mladi bokser.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROGOVOROILI RODITELJE VELJKOVE TRUDNE VERENICE: "Prvo smo bili u šoku, dajemo mu kuću u miraz"

Izvor: Blic, 18.Okt.2019, 10:17

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić postaće roditelji sledeće godine, a 24. novembra par je organizovao svadbu u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.